platshållare-skript-bild

Simning mp3-spelare

Att lyssna på musik eller poddsändningar under träning var förr en lyx som bara landbaserade idrottare som löpare och cyklister kunde njuta av.

Men inte längre! Det har skett en otrolig utveckling inom waterproof MP3-spelares teknologi under de senaste åren, vilket innebär att simmare också kan dra nytta av att höra sina favoritlåtar under vattnet.

Du kan nu köpa en waterproof MP3-spelare för simning tillsammans med waterproof hörlurar, vilket hjälper de långa solo-träningspassen att gå lite snabbare.

En simning MP3-spelare har alla funktioner som en standardenhet, förutom att den fästs bekvämt på din glasögonrem.

Att simma med en waterproof MP3-spelare kan inte bara lindra tristess under långa simturer, utan det kan också förbättra din rytm, uthållighet och humör.

Föreställ dig scenen. Du närmar dig slutet av en lång session, och frestelsen är att avsluta några längder tidigt. Vi har alla varit där, eller hur? Tja, om du använder en undervattens MP3-spelare kan du hitta dina favoritlåtar och slå på!

Om du är sugen på att byta musik kan en waterproof MP3-spelare även användas för podcaster eller ljudböcker. Simmande MP3-spelare som FINIS Duo stöder alla oskyddade MP3- och WMA-ljudfiler.

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.