platshållare-skript-bild

artiklar 1-20 av 23

Ställ in stigande riktning
Sida
per sida

Simning Stoppur

Vårt utbud av stoppur för simning har ett stort urval av waterproof stoppur som kan användas av simmare eller tränare för att övervaka träningsprestationer.

Om du letar efter en waterproof klocka för simning, har du kommit till rätt ställe eftersom ProSwimwear lagerför ledande varumärken inklusive Fastime , Swimovate, FINIS och mer.

Från ett enkelt simstoppur med enkel skärm till ett avancerat waterproof stoppur för en tränare, vi kan möta alla dina tidsbehov med vårt utbud av sportstoppur.

Det bästa stoppuret för simning har ett enormt minne och en omfattande bildskärm, som hjälper dig eller din tränare att övervaka varvdelningar, slagfrekvenser och mycket mer.

Du kan hitta ännu fler tidsfunktioner om du bär en waterproof klocka för simning från sådana som Swimovate, FINIS eller Poolmate .

Dessa är mer än bara ett stoppur för simning - de kommer att mäta din distans, slagfrekvens, hastighet och effektivitet samt registrera dina tider, och kan vara väldigt praktiska om du vill spåra dina simtider utan att ha tillgång till en tränare.

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.