platshållare-skript-bild

artiklar 1-20 av 40

Ställ in stigande riktning
Sida
per sida

Simträningsfenor

Simträningsfenor är ett viktigt föremål för alla kitväskor. Simmare av alla förmågor använder simfenor för att utveckla sin snabbhet och styrka.

Att bära träningsfenor i poolen hjälper dig att simma snabbare, öka din hastighet i vattnet utan att trötta ut dig snabbare.

Effekten av att använda simfenor har många fördelar för simmare. Det hjälper till att träna överkroppen att simma i ett snabbare tempo, samtidigt som det ökar flexibiliteten och styrkan i anklarna och vadmusklerna till följd av det ökade motståndet.

När du funderar på att köpa simfenor, gör ProSwimwear till din första plats att besöka. Vi har träningsfenor och simfenor från alla de främsta märkena till bra priser.

Vi har också en imponerande simkollektion med monofen, som innehåller träningshjälpmedel som FINIS Evo Monofin och FINIS Rapid Monofin. Simträningsfenor som dessa har designats för att hjälpa till att utveckla din delfinkick.

Utöver vår monofenkollektion har vi även ett urval av sjöjungfrufenor för simning. Dessa färgglada mönster är enormt populära bland barn, de är roliga att använda samtidigt som de utvecklar styrka och teknik.

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.