platshållare-skript-bild

artiklar 1-20 av 31

Ställ in stigande riktning
Sida
per sida

Träningssnorklar för simmare

En simsnorkel är ett fantastiskt träningshjälpmedel för att hjälpa simmare av alla förmågor att koncentrera sig på att förbättra sin slagteknik.

Att bära en simträningssnorkel ger en konstant tillförsel av syre, även när ditt ansikte är nere i den neutrala positionen i vattnet.

Utan distraktionen av att behöva vända head åt sidan för att andas, kan simmare som bär en centersnorkel helt koncentrera sig på andra områden av simningen som slagteknik eller sparkar.

Träningssnorklar för simmare finns i olika färger och stilar, och på ProSwimwear har vi ett enormt utbud med alla de främsta varumärkena inklusive Arena , Speedo , MP Michael Phelps , FINIS , Mad Wave och många fler.

Vissa märken gör till och med slagspecifika simträningssnorklar, som FINIS Freestyle Snorkel. Om du letar efter en simsnorkel för barn som dina barn kan använda för att utveckla sina simkunskaper, har vi även en mängd olika juniorstorlekar i lager.

Förutom teknik kan användning av en simsnorkel också hjälpa dig att öka kardiovaskulär styrka. Cardio-kepsar kan monteras på toppen av en centersnorkel för att begränsa mängden luft som släpps in, vilket kommer att ge lungorna en ökad träning.

De kan ha en enkel design, men dessa simsnorklar är ett av de mest mångsidiga och användbara träningshjälpmedel du kan ha.

För fler tips om hur du kan få ut det mesta av din simträningssnorkel, kolla in vår bloggartikel - Hur man använder en träningssnorkel för att simma snabbare

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.