platshållare-skript-bild

artiklar 1-20 av 30

Ställ in stigande riktning
Sida
per sida

En dragboj är ett viktigt simträningshjälpmedel för att förbättra din armstyrka och teknik i vattnet.

Om du letar efter en dragboj för att hjälpa till att utveckla ditt simslag, har du kommit till rätt plats - vi har dragbojar från alla de främsta varumärkena inklusive Speedo , FINIS , Arena , Maru , TYR med flera.

Genom att placera denna specialiserade simboj mellan dina ben medan du simmar, kommer din underkropp att höjas och stödjas i vattnet, vilket gör att du kan koncentrera dig på dina armrörelser.

Det finns ett brett utbud för att hitta rätt poolboj för dig. En traditionell dragboj kommer att ha en åttasiffra stil, till exempel Speedo Dragboj eller den Arena Freeflow Dragboj. Andra kommer att ha ytterligare funktioner, såsom FINIS axelboj som kan användas som en vanlig dragboj eller alternativt runt anklarna som ankelflotta.

Vårt enorma utbud av professionella simdragbojar finns i alla färger och utföranden. Det spelar ingen roll om du letar efter en rosa dragboj eller en svart, du kommer att hitta en hel del på din favoritfärg hos ProSwimwear .

Du kan också få lite tips och råd om hur du använder din dragboj i träning genom att läsa vår bloggartikel här - Hur man använder en dragboj för att förbättra din simteknik

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.