platshållare-skript-bild

artiklar 1-20 av 44

Ställ in stigande riktning
Sida
per sida

Vårt utbud av simöronproppar och simnäsklämmor erbjuder ett enkelt men effektivt sätt att hålla vatten ur dina öron och näsa när du är i poolen.

En oönskad irritation som Swimmer's Ear är bara en av anledningarna till att du kanske vill överväga att använda hörselskydd för simning. Det uppstår ofta när vatten fastnar i örat, vilket gör att bakterier i din hörselgång kan föröka sig.

Tillståndet är vanligt bland barn, men det är inte ovanligt att även vuxna simmare lider av det, så att använda dessa specialvattenproppar kan bespara dig från onödigt obehag.

Vi har ett brett urval av silikonproppar för simning. Det fina med att använda en mjuk silikonstruktur är att den kan anpassa sig efter örat och fungera som en barriär mot vatten utan att försämra din hörsel.

Alla de bästa simmärkena har simöronproppar i olika former och design för att passa simmarens individuella preferenser. Vi har även simörondroppar som hjälper till att torka instängt vatten i örat.

Om du också vill förhindra att vatten rinner upp i näsan, prova att använda en simnäsklämma. De är bekväma och lätta att bära och tätar dina näsborrar när du är i poolen. Placera bara näsklämman över näsryggen, och efter ett tag kommer du inte ens att inse att du har en. Flexibla ramar och mjuka silikonkuddar garanterar en bekväm och säker passform.

Simnäsklämmor finns i en mängd olika färger och storlekar, från alla de främsta varumärkena, och många kommer med sin egen plastförvaringsväska.

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.