platshållare-skript-bild

artiklar 1-20 av 104

Ställ in stigande riktning
per sida

Badväska uk butik

Här på ProSwimwear har vi en enorm badväska butik med hundratals av de allra bästa badväskorna från alla de främsta varumärkena.

Att bära din utrustning och din utrustning till och från poolen har aldrig varit enklare, tack vare den enastående utvecklingen inom design av simväskor under de senaste åren.

Oavsett om det är en stor tävlingssimväska du är ute efter, eller en lätt nätväska för att bära dina nödvändigheter, har vi en omfattande kollektion med alla de bästa sim- och sportmärkena inklusive Speedo , Arena , TYR , Nike , adidas och många fler.

Att köpa en waterproof väska för simning garanterar dig en stark och säker förvaringslösning med massor av praktiska extrafickor. En bra simväska kommer inte bara att ha plats för ditt simset, utan även specialdesignade säkra fack för att bära skyddsglasögon, kepsar, träningshjälpmedel och till och med elektronik som smartphones och surfplattor.

Om du förväntar dig att bära våt utrustning, välj en simväska med nät eller ventilationspaneler. Det hjälper din utrustning att torka snabbare och inte lukta.

I vår butik för badväskor i Storbritannien har vi mer än 200 ryggsäckar, väskor och nätväskor i alla färger i lager. Välj bara ditt favoritmärke och färgschema och hitta ett fantastiskt lågt pris hos ProSwimwear !

Välj en stor waterproof väska för simning om du är en tävlingssimmare som behöver ta mycket utrustning till poolen. En stor badväska kan passa såväl dina badkläder som träningshjälpmedel, flöten och andra viktiga föremål.

Ryggsäckar är ett annat hållbart alternativ om du behöver bära mycket saker enkelt till och från poolen. Dessa mångsidiga badväskor har ett antal fack och extra sidofickor för förvaring av skrymmande föremål som vattenflaskor.

En simväska i mesh ger dig ett lätt alternativ. Dessa simväskor använder ett dragsko som fungerar som en axelrem. Materialet i mesh-stil betyder att dina fuktiga badkläder är helt ventilerade och torkar snabbare när du väl är ute ur vattnet.

Börja bläddra i vår butik för badväskor i Storbritannien nu och se varför ProSwimwear ska vara ditt första val varje gång. Om du vill ha lite tips och råd om att köpa en badväska, läs vår bloggartikel här - 10 toppval för att välja den bästa simryggsäcken

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.