platshållare-skript-bild

artiklar 1-20 av 57

Ställ in stigande riktning
Sida
per sida

Landträning För Simmare


Ingen pool? Inga problem! På ProSwimwear har vi allt en simmare behöver för att hålla sig vass inför nästa lopp, även när de är ute ur poolen. Oavsett om det är en uppvärmning, styrke- och konditionsträning eller återhämtning, när du inte kan komma i poolen har vi det bästa utbudet av simmares torrlandsträningsutrustning så att du kan hålla dig redo för tävling.


All simträning måste inte ske i poolen. Det finns ett oändligt utbud av olika torra landövningar och träningstekniker som du kan använda för att förbättra din simning. Att ha vissa simmars träningsutrustning för torra land kan hjälpa dig att definiera enstaka delar av ditt simning, eller hjälpa dig att förbättra ditt simning som helhet. En del av utrustningen du kan få inkluderar benband, stretchband, motståndsöglor, hopprep, foam rollers och mer!


Varje del av landträningsutrustning ser till att du kan få ut det mesta av din tid utanför vattnet. För varje utrustning finns det olika övningar såsom vader och quads med foam roller eller övningar för intern och extern rotation med motståndsbanden! Det här är bara några exempel på många olika saker du kan göra även med en enda träningsutrustning!


Vi har landträningsutrustning för simmare från en mängd otroliga märken som vet vad simmare behöver i och ur poolen. Du kan få denna utrustning från Stretchcordz, MadWave och Fitness Mad !

Torrlandövningar För Simmare

Kolla in vårt blogginlägg, 13 Dryland-Övningar, för lite inspiration om hur du börjar din landträning för simresa! Skaffa din utrustning idag och låt inte vara ute ur poolen hindra dig från att vara redo!

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.