platshållare-skript-bild
 

Säker Onlinebeställning

Vi tar skyddet av din identitet och integriteten för dina kortuppgifter på största allvar.

Våra inloggnings-, konto- och kassasidor finns på en dedikerad säker server och skyddas med ett SSL-certifikat. Det betyder att dina namn & adressuppgifter krypteras när de skickas till oss.

Det betyder att dina uppgifter är säkra och inte kan avlyssnas av en tredje part.

När du kommer till kassan kommer du att märka närvaron av ett hänglås i adressfältet i din webbläsare. Hänglåset är ett universellt sätt att låta dig veta att sidan du är på är säker och att dina uppgifter kommer att förvaras säkra.

Dina kreditkortsuppgifter registreras inte av vår webbplats eftersom betalningsinformationen skickas direkt via en säker länk till PayPal, betalningsporten.

  

Mastercard SecureCode

PayPal

PayPal döljer dina ekonomiska uppgifter så att du inte behöver dela dem online. Vi skyddar även dina köp så att du kan få tillbaka dina pengar om det skulle uppstå problem. Villkor gäller.

PayPal låter dig betala med några enkla klick. Inget krångel med att ta fram plånboken eller skriva in dina kortuppgifter på olika webbplatser. Allt du behöver är din e-postadress för snabb och enkel betalning.

Om du inte har ett PayPal-konto kan du också använda denna gateway för att betala med alla vanliga kredit- och betalkort utom American Express.

 

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.