platshållare-skript-bild

Personuppgifter och integritet är känsliga ämnen varför vi alltid har tagit uppgifterna om databehandling och dataskydd på största allvar. Vi granskar ständigt hur vi behandlar dina personuppgifter, både internt och i samarbete med tredje parter såsom leverantörer av betalningsgateways. Vi hoppas att informationen i denna integritetspolicy försäkrar dig om att vi vidtar alla åtgärder för att skydda dina uppgifter och respektera din integritet när som helst, men om du har några ytterligare frågor, vänligen kontakta oss via e-post gdpr@ proswimwear .eu

Använd länkarna nedan för att navigera till varje avsnitt i denna sekretesspolicy:

  1. Säkerhetstips online
  2. Hur och varför vi använder dina uppgifter
  3. Typer av data vi samlar in
  4. Dina Integritetsval
  5. Dina Integritetsrättigheter
  6. Datasäkerhet
  7. Datalagring
  8. Våra Tredje Parts Databehandlare
  9. Lista över databehandlare från tredje part
  10. Meta Remarketing
  11. Ändringar Av Denna Integritetspolicy


Säkerhetstips online

Vi tar dina uppgifter på allvar, och det är vi säkra på att du också gör, men här är några tips som du kan använda för att förbättra din personliga datasäkerhet.

    1. Aktivera privat surfning i din webbläsare. Detta gör att du kan surfa på internet utan att lämna ett spår av historik, lösenord, cookies och andra olika databitar.

    1. Leta efter hänglåsikonen och https://-elementet i början av webbadressen när du surfar och handlar online. Detta indikerar att webbplatsen är säker och vidtar åtgärder för att kryptera dina personuppgifter.

    1. Klicka inte slarvigt på länkar och var medveten om att avslöja personlig information för att göra anspråk på "gratis" erbjudanden eller delta i frågesporter.

    1. Aktivera automatiska uppdateringar för att hålla alla program uppdaterade med de senaste säkerhetsuppdateringarna.

    1. Använd en brandvägg och andra säkerhetsåtgärder som antivirusskydd på alla dina enheter.

    1. Var kreativ och använd komplexa lösenord och ändra dem omedelbart om du misstänker att din säkerhet har äventyrats.

    1. Gör dig medveten om de senaste onlinebedrägerierna.

    1. Använd en säker webbläsare som Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge.

    1. Överväg att stänga av funktioner som "autofyll" för formulär och webbsidor. Ett alternativ är att använda ett säkert lösenordshanteringsverktyg som finns tillgängliga.

    1. Stäng av "cookies" för att förbättra integriteten, men var medveten om att detta kan ha en dramatisk inverkan på kvaliteten och funktionaliteten på många webbplatser.

    1. Använd ett VPN eller virtuellt privat nätverk för att kryptera din anslutning till internet samt maskera din plats. Detta kan ha stor inverkan på din förmåga att använda vissa webbplatser som t.ex. nätbank.

    1. Använd inte osäkrade WI-FI-nätverk som är vanliga på hotell, flygplatser och restauranger.

    1. Ladda bara ned programvara från pålitliga källor.

  1. Aktivera tvåstegsautentisering när det är möjligt, webbplatser som Google och Facebook erbjuder nu detta skyddsnät för dina konton hos dem.


Hur och varför vi använder dina uppgifter

Dataskyddslagar innebär att vi endast kan använda dina uppgifter av vissa skäl och där vi har en laglig grund; antingen genom samtycke, avtal eller berättigat intresse att göra så. Så här och varför vi använder dina uppgifter:

För att behandla dina beställningar

Så att vi kan skicka en bekräftelse på din beställning och eventuella spårningsdetaljer

Kundsupport

För att hjälpa till att lösa eventuella problem du kan ha via vår livechattsupport, telefon eller e-post.

Marknadsföringsändamål

Med ditt samtycke skickar vi e-postmeddelanden om nya produkter och erbjudanden som kan vara av intresse för dig.

Förbättra din shoppingupplevelse

För att göra ditt besök på ProSwimwear mer personligt och relevant för dig samlar vi in ​​och analyserar data, ibland med hjälp av tredjepartsapplikationer.

Vi säljer inte data

Vi respekterar din integritet och det förtroende du har visat oss som väktare av dina personuppgifter. Vi gör inte, och kommer aldrig; sälja, hyra ut, leasa eller ge bort dina uppgifter eller personlig information till tredje part utom där du har gett oss tillåtelse att göra det eller om lagen kräver det.


Vad betyder var och en av dessa rättsliga grunder?

Samtycke

Definition:Du har gett ett tydligt samtycke till att ProSwimwear ska behandla dina personuppgifter för ett specifikt ändamål.

Hur får du mitt samtycke?

När du förser oss med personlig information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, gör en beställning, ordnar en leverans eller returnerar ett köp, antyder vi att du samtycker till att vi samlar in den och använder den endast av den specifika anledningen.

Om vi ​​ber om din personliga information av en sekundär anledning, som marknadsföring, kommer vi antingen att be dig direkt om ditt uttryckliga samtycke eller ge dig en möjlighet att säga nej.

Hur återkallar jag mitt samtycke?

Om du tidigare har gett ditt samtycke till att ProSwimwear ska behandla dina uppgifter men nu har ändrat dig kan du när som helst återkalla detta samtycke genom att mejla gdpr@ proswimwear .eu eller genom att skriva till oss på följande adress; Proswimwear ltd, enhet 1 plum lane, dunwear, bridgwater, uk, ta6 5hl.

Vänligen notera: Om du återkallar ditt samtycke, och om vi inte har någon annan rättslig grund för att behandla dina uppgifter, kommer vi att sluta behandla dina personuppgifter. Om vi ​​har en annan rättslig grund för att behandla din information, kan vi fortsätta att göra det i enlighet med dina lagliga rättigheter.

Avtal

Definition: Att behandla dina uppgifter är nödvändigt för ett avtal du har med oss, eller för att vi har bett dig att vidta specifika åtgärder innan du ingår det avtalet.

Berättigat Intresse

Definition: Behandling av dina uppgifter är nödvändig för ProSwimwear eller tredje parts legitima intressen, dessa anses vara:

  • - Förbättra datasäkerheten.
  • - Leverera, utveckla och förbättra tjänsten som erbjuds av ProSwimwear .
  • - Gör det möjligt för oss att förbättra, anpassa eller modifiera tjänsten som erbjuds av ProSwimwear .
  • - Få insikter från ditt beteende på din resa till, från och runt vår webbplats.
  • - Avgöra om marknadsföringskampanjer är effektiva.


Typer av data vi samlar in

Ibland förser du oss med data, ibland samlas data om dig in automatiskt men det finns också delar av personuppgifter som vi inte samlar in.

Data Vi Samlar In

Data Som Identifierar Dig

Din IP-adress, webbläsartyp och version, tidszon, geolokalisering för att identifiera var du befinner dig, enhetstyp.

Data om hur du använder ProSwimwear -webbplatserna

Hur du navigerar till ProSwimwear -webbplatserna och URL-vägarna du följer när du är på webbplatsen, vilka sidor du tittade på och hur länge du stannar på dessa sidor tillsammans med annan webbplatsprestandastatistik, konverteringsdata.

En del av denna aktivitet spåras med hjälp av "cookies". Såvida du inte justerar dina webbläsarinställningar för att vägra cookies kommer vi och utvalda tredje parter att utfärda cookies när du interagerar med ProSwimwear . Dessa kan vara "sessionscookies", vilket innebär att de raderar sig själva när du lämnar ProSwimwear , eller "beständiga" cookies som inte raderar sig själva och hjälper oss att känna igen dig när du kommer tillbaka så att vi kan tillhandahålla en skräddarsydd tjänst.

För mer information om vår Cookie Policy, besök denna sida.

Beställningsinformation

Tid och datum för inköp, köpta produkter, ordervärde.

Data Du Ger Oss

Kontaktuppgifter

Ditt namn, leveransadress, telefonnummer och e-postadress.

Finansiell Information

Dina kredit-/betalkortsuppgifter, PayPal eller Amazon betalningsinformation och faktureringsadress. Vi är helt PCI-kompatibla och som sådan lagras ingen av dessa data av oss och all dataöverföring till tredje parts betalningsbehandlare är helt krypterad.

För att skydda din personliga information vidtar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att säkerställa att den inte på ett olämpligt sätt förloras, missbrukas, kommer åt, avslöjas, ändras eller förstörs.

Om du ger oss din kreditkortsinformation krypteras informationen med Secure Socket Layer Technology (SSL) och lagras med en AES-256-kryptering. Även om ingen metod för överföring över Internet eller elektronisk lagring är 100 % säker, följer vi alla PCI-DSS-krav och implementerar ytterligare allmänt accepterade industristandarder.

Data Vi Inte Samlar In

Känslig Personlig Information

Vi samlar inte in känsliga personuppgifter som ras eller etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös övertygelse, hälsodata etc. Vi använder inte heller profileringsverktyg för att samla in sådan information.

Barns data

Även om vi erkänner att barn kan komma åt ProSwimwear -webbplatsen marknadsför vi inte aktivt våra produkter till barn eller samlar medvetet in personlig information från barn. Om du har några funderingar angående detta, vänligen maila gdpr@ proswimwear .eu


Dina Integritetsval

Vi har detaljerade sätt på vilka du kan välja att inte dela dina personuppgifter med oss, men tänk på att användningen av dessa metoder kan ha en negativ inverkan på din surfning och shoppingupplevelse på ProSwimwear -webbplatserna och kan även påverka din förmåga att göra ett köp.

Att Inte Ge Oss Några Personliga Uppgifter

Var medveten om att detta alternativ innebär att vi inte kommer att kunna behandla några transaktioner men du kommer fortfarande att kunna surfa på ProSwimwear -webbplatserna.

För Att Stänga Av Cookies

Du kan ändra inställningarna i din webbläsare för att stänga av/blockera cookies. Du kan också radera alla cookies som för närvarande lagras via din webbläsarinställningar.

Du kan läsa vår fullständiga cookiepolicy på denna sida

Att Begära Att Dina Uppgifter Inte Används För Marknadsföringsändamål

Innan vi använder dina uppgifter för marknadsföringsändamål kommer du att bli ombedd att ge samtycke genom att aktivt kryssa i en "opt in"-ruta. Du kan välja att välja bort marknadsföringskommunikation genom att klicka på länken "avsluta prenumeration" längst ned i e-postmeddelandena eller genom att e-posta gdpr@ proswimwear .eu. Vänligen ange den e-postadress som du vill bli borttagen från ProSwimwear e-postlista.


Dina Integritetsrättigheter

Du kan när som helst utöva dina rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till oss gdpr@ proswimwear .eu

Du Har Rätt Att: Få tillgång till information vi har om dig.

Detta Inkluderar

  • De datakategorier vi behandlar
  • Ändamålen med de uppgifter vi behandlar
  • De kategorier av tredje parter till vilka uppgifter kan lämnas ut
  • Hur länge uppgifterna kommer att lagras och de kriterier som används för att fastställa den perioden

Vi kommer att ge ett svar på alla informationsförfrågningar inom en månad från det att förfrågningarna gjordes.

Du Har Rätt Att: Låt oss korrigera eventuella felaktiga personuppgifter om dig.

Vänligen maila gdpr@ proswimwear .eu med fullständig information om de felaktiga uppgifterna och detaljer om eventuella korrigeringar som du vill göra.

Du Har Rätt Att: Portera dina data till en annan tjänst.

Vid mottagandet av denna begäran kommer vi att tillhandahålla en kopia av dina uppgifter i ett CSV-format som du sedan kan tillhandahålla till en annan tjänst.

Du Har Rätt Att: Bli bortglömd av ProSwimwear .

Du kan be oss att radera alla personuppgifter som vi har om dig så länge det inte längre är ett juridiskt krav eller nödvändigt för oss att lagra uppgifterna för din användning av ProSwimwear -webbplatserna.

Du Har Rätt Att: Lämna in ett klagomål angående vår användning av dina uppgifter.

Vi är alltid glada att omedelbart ta itu med eventuella problem angående användningen av personuppgifter, men om vi misslyckas med detta kan du kontakta informationskommissionärens kontor med hjälp av informationen på deras webbplats www.ico.org.uk.

Du Har Rätt Att: Invända mot att vi använder dina uppgifter för att fatta automatiserade beslut.

Vi kan använda data för att ge dig en mer personlig upplevelse och mer relevant information när vi surfar på ProSwimwear -webbplatserna eller i vår marknadskommunikation.


Datasäkerhet

Hur Säker Är Den Data Vi Samlar In?

Trots alla försiktighetsåtgärder vi vidtar och de skyddsåtgärder vi har på plats, oavsett om de är fysiska, elektroniska eller administrativa, sker all information som du tillhandahåller på din egen risk. Tyvärr kan ingen dataöverföring garanteras vara 100 % säker.

Du är ansvarig för ditt användarnamn och lösenord, du bör göra allt för att hålla dem säkra och aldrig avslöja dem för någon annan.

Om du tror att din integritet har äventyrats, vänligen kontakta oss på gdpr@ proswimwear .eu


Datalagring

Var Lagras Din Data?

Uppgifterna vi samlar in behandlas på vårt kontor i Bridgwater, Somerset (Storbritannien) och i alla databehandlingsanläggningar som drivs av tredje part som identifieras i denna integritetspolicy.

Genom att lämna in dina personuppgifter samtycker du till denna överföring, lagring eller behandling av oss. Om vi ​​överför eller lagrar din information utanför EES på detta sätt kommer vi att vidta åtgärder för att säkerställa att dina integritetsrättigheter fortsätter att skyddas enligt beskrivningen i denna integritetspolicy.

Hur Länge Lagras Din Data?

Vi kommer att lagra data så länge som det krävs eller är nödvändigt för oss att lagra uppgifterna för din användning av ProSwimwear -webbplatserna.


Våra Tredje Parts Databehandlare

När du navigerar till / runt ProSwimwear -webbplatserna och när du bearbetar din beställning kan vi bli tvungna att vidarebefordra aspekter av dina uppgifter till tredje part, som alla är listade nedan och alla som vi har granskat för att säkerställa att de är GDPR-kompatibla.

I allmänhet kommer de tredjepartsleverantörer som används av oss endast att samla in, använda och avslöja din information i den utsträckning det är nödvändigt för att de ska kunna utföra de tjänster de tillhandahåller oss.

Vissa tredjepartstjänsteleverantörer, såsom betalningsgateways och andra betalningstransaktionsprocessorer, har dock sina egna integritetspolicyer med avseende på den information vi är skyldiga att tillhandahålla dem för dina köprelaterade transaktioner.

För dessa leverantörer rekommenderar vi att du läser deras integritetspolicy så att du kan förstå hur din personliga information kommer att hanteras av dessa leverantörer.

Kom särskilt ihåg att vissa leverantörer kan vara belägna i eller ha anläggningar som är belägna i en annan jurisdiktion än antingen du eller oss. Om du väljer att gå vidare med en transaktion som involverar tjänster från en tredje parts tjänsteleverantör, kan din information bli föremål för lagarna i den eller de jurisdiktioner där tjänsteleverantören eller dess anläggningar finns.

Som ett exempel, om du befinner dig i Kanada och din transaktion behandlas av en betalningsgateway i USA, kan din personliga information som används för att slutföra transaktionen vara föremål för avslöjande enligt amerikansk lagstiftning, inklusive Patriot Act.

När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller applikation, styrs du inte längre av denna integritetspolicy eller vår webbplatss användarvillkor.

Om du har några frågor angående den här listan eller vill veta mer om hur data behandlas för vår räkning av dessa tredje parter, vänligen maila gdpr@ proswimwear .eu

En Lista Över Våra Tredje Parts Databehandlare

PayPalPayment Gatewayhttps://www.paypal.com/en/webapps/mpp/ua/privacy-full
BarclaysPayment Gatewayhttps://www.barclaycard.co.uk/business/security
AmazonPayment Gatewayhttps://pay.amazon.com/uk/help/201751600.
Global-ePayment Gatewayhttps://www.global-e.com/privacy/
AmazonPayment Gatewayhttps://pay.amazon.com/uk/help/201754760
EbayPayment Gatewayhttps://www.ebayinc.com/our-company/privacy-center/gdpr/
DX3 webbarInfrastrukturhttps://dx3webs.com/customer-services/privacy-gdpr.html
Edmonds CommerceInfrastruktur 
SalviaInfrastrukturhttp://www.sage.com/company/gdpr
PingdomInfrastrukturhttps://www.solarwinds.com/legal/privacy
BoostmyshopInfrastrukturhttps://www.boostmyshop.co.uk/legal/privacy-policy.pdf
AheadworksInfrastrukturhttps://ecommerce.aheadworks.com/privacy-policy/
XtentoInfrastrukturhttps://magento.com/legal/terms/privacy
Data LänkInfrastrukturhttps://www.holbi.co.uk/privacy-policy
Channel UnityInfrastrukturhttps://www.channelunity.com/privacy-policy/
Sälj på marknadsplatserInfrastruktur 
Kunglig postInfrastrukturhttps://www.royalmail.com/privacy-notice
DHLInfrastrukturhttp://www.dhl.com/en/legal.html#privacy
GoogleInfrastrukturhttps://privacy.google.com/businesses/compliance/#?modal_active=none
MarcariaInfrastrukturhttps://www.marcaria.com/ws/en/about-us#Security
Reg123Infrastrukturhttps://www.123-reg.co.uk/terms/privacy.shtml
Bara UnoInfrastrukturhttps://www.justuno.com/legal/gdpr-compliance.html
Kör PappaInfrastrukturhttps://se.godaddy.com/help/how-we-use-your-data-27880
Pålitliga ButikerKommunikationhttps://www.trustedshops.co.uk/imprint/
Spark PostKommunikationhttp://www.sparkpost.com/gdpr/
KampanjövervakningMarknadsföringhttps://www.campaignmonitor.com/trust/gdpr-compliance/
PinterestMarknadskommunikationhttps://policy.pinterest.com/en-gb/privacy-policy
VKMarknadskommunikationhttps://vk.com/privacy
YoutubeMarknadskommunikationhttps://policies.google.com/privacy?hl=sv-GB#enforcement
FacebookMarknadskommunikationhttps://en-gb.facebook.com/business/gdpr
InstagramMarknadskommunikationhttps://help.instagram.com/2000935033561463


Meta Remarketing

Vi använder Meta Remarketing-taggen på vår webbplats för att tillhandahålla personlig reklam till webbplatsbesökare.

Tredje parter, inklusive Facebook och Instagram, kan använda cookies, webbsignaler och andra lagringstekniker för att samla in eller
ta emot information från vår webbplats och på andra ställen på internet och använda den informationen för att tillhandahålla
mättjänster och målannonser. 

Med Meta remarketing kan du se våra annonser på Facebook och Instagram efter dig
har besökt vår sida. För att detta ska hända använder Meta en Custom Audience Pixel som aktiveras när en besökare
landar på en webbsida och en unik "cookie" placeras i deras webbläsare. Målgruppsinriktning med metalookalike tillåter
oss för att visa annonser på Facebook och Instagram för personer som liknar dem som redan har besökt eller gjort ett köp
från vår hemsida. 

För att välja bort Metas insamling och användning av information för annonsinriktning besök: https://www.facebook.com/help/568137493302217 

 


SMS marknadsföring

Webbplatsen använder cookies för att hålla reda på artiklar du lägger i din kundvagn inklusive när du har övergett din varukorg och denna information används för att avgöra när du ska skicka varukorgspåminnelser via e-post eller SMS.

Ovanstående utesluter uppgifter och samtycke från upphovsmannen för textmeddelanden; denna information kommer inte att delas med någon tredje part.


Ändringar Av Denna Integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst, så ta dig tid att granska den ofta.

Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen. Om vi ​​gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om några, vi använder och/eller avslöjar Det.

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.