platshållare-skript-bild

 

Med Proswimwear har du möjlighet att skicka en prismatchningsförfrågan, allt du behöver göra är att navigera till produktsidan som du är intresserad av och trycka på knappen "Price Match" på den sidan, fyll sedan i de uppgifter som krävs.

 

Om din begäran om prismatchning är framgångsrik och faller inom våra villkor, matchar vi inte bara priset, vi ger dig också 2 % extra rabatt på varan! Observera att en prismatchningsförfrågan kan ta 24 timmar för svar (men är vanligtvis mycket snabbare) under arbetstid och upp till 72 timmar om den skickas in på helgen.

 

 

Prismatchningsförfrågningar måste begäras och godkännas före köp.

Observera att när vi överväger prismatchningsförfrågningar kommer vi också att ta hänsyn till eventuella leveranskostnader.

Prismatchningsberättigande (villkor) - ProSwimwear Ltd matchar endast återförsäljare som har varor i lager av exakt samma modell och storlek. Vi kommer inte att matcha slutprodukter, clearanceprodukter eller produkter som säljs under självkostnadspriset av andra återförsäljare. Observera att vi inte matchar priserna på Amazon och eBay.

Hittade du det billigare med en rabattkod? Som en del av vårt prismatchlöfte strävar vi efter att matcha priser på varor där en rabattkod eller kupong redan har tillämpats.

Om din prismatchning godkänns får du en rabattkod, endast en prismatchning/kampanjkod kan användas per beställning.

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.