platshållare-skript-bild

artiklar 1-20 av 78

Ställ in stigande riktning
Sida
per sida

RACING SIMGLASÖGON

Det är inte bara baddräkter som måste klara strikta regler för att få användas i tävlingar. Racingglasögon måste också vara FINA-godkända för att kunna bäras i alla FINA-anslutna simmästerskap eller kvaltävlingar.

På ProSwimwear har vi ett omfattande utbud av simglasögon för racing designade av världens bästa badklädesmärken för att strömlinjeformas och minska motståndet i vattnet.

Speedo Fastskin och Arena Cobra-serierna är båda tävlingsglasögon som har etablerat sig som enormt populära serier för professionella simglasögon bland våra trogna kunder. Dessa ultrasnygga glasögon har en rad högteknologiska funktioner för att förbättra simmarens glid genom vattnet, samtidigt som de erbjuder oöverträffad perifer syn.

Det finns ett brett utbud av spegelglas eller rökta linser för att passa alla simmares önskemål, men vårt utbud av prestationsdrivna racingglasögon slutar inte med Speedo och Arena .

Märken som TYR , MP Michael Phelps , Mad Wave och Aqua Sphere gör också exceptionella racingglasögon, vilket ger dig massor av glasögonalternativ inför ditt nästa stora lopp i poolen.

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.