platshållare-skript-bild

Leverans

Alla produkter som köps från webbplatsen görs i enlighet med ett leveransavtal. Detta innebär att risken för förlust för sådana produkter går över till dig när vi levererar din(a) produkt(er) till den adress du angett oss. Du kommer att ansvara för produkten/produkterna när de är i din fysiska ägo eller när de har levererats i enlighet med leveransinstruktionerna.

Det är ditt ansvar att se till att leveransadressen som du angav när du gör din beställning är korrekt.

Om din beställning returneras utan leverans kommer vi att återbetala den totala kostnaden för returnerade varor. Vi återbetalar inga fraktkostnader för ej levererade varor.

 

Skadade eller saknade föremål

Vid mottagandet av din beställning måste du fysiskt inspektera paketet/paketen som tas emot innan öppning. Eventuella skador ska rapporteras till oss inom 5 arbetsdagar efter mottagandet av varan. Bevisning krävs vid ingivande av skadeståndsanspråk. Se till att du undertecknar att varorna är skadade, eller ta fotobevis på de skadade förpackningarna innan du öppnar och kasserar fraktförpackningen. Skadeståndsanspråk kan inte tas emot utan detta bevis.

Kontakta vår kundtjänst för hjälp med skadade eller saknade föremål, via e-post till info@ proswimwear .co.uk eller per telefon på +44 (0)1278 550640.

 

Utskickningstider

Beställningar skickas från vårt lager måndag till fredag ​​08.30 till 14.00 brittisk tid. Vi strävar efter att skicka inom 24 arbetstimmar efter mottagandet av din beställning, men under mer hektiska perioder kommer snabbare och nästa dag leveransordrar att behandlas och skickas med prioritet.

Eventuella beställningar som tas emot efter 14:00, eller när som helst på en helg, kommer inte att skickas samma dag och kommer sannolikt att behandlas följande arbetsdag.

 

Levereringsmetoder

Observera: Transittider är endast en indikation på service som tillhandahålls av transportörerna själva, och är inte en garanti för service. Första arbetsdagen börjar dagen efter avsändning.

Beställningar i Storbritannien

Leverans metod

Kosta

Transittider

Standard

Kunglig post

£3.99 

(gratis vid beställningar över £100)

3 till 5 arbetsdagar

Nästa dag*

DPD

 

£4.99

 

Nästa arbetsdag

(när placerad före kl. 14.00)

Nästa dag lördag*

DPD

£11.99

Nästa lördag

(vid placering före torsdag 14.00)

* DPD Next Day och DPD Next Day Saturday-tjänsterna garanteras inte för leveranser till Nordirland.

 

Vänligen notera: Vi kan inte acceptera ett krav på förlust om det inte har gått 17 arbetsdagar eller mer sedan varan skickades. Du kan använda en affärsdatumkalkylator (t.ex. denna webbplats) för att beräkna när din 17:e arbetsdag kommer att vara. Tyvärr kommer vår kundtjänst inte att kunna ge någon hjälp med förlorade eller försenade paket förrän detta datum har passerat.

 

EU-order

Nedan finns beräknade transittider till europeiska länder, dessa är beräknade tider och inte garanterade. Importavgifter för EU täcks av vår EU-fraktmetod.

Österrike5-6 arbetsdagar
Belgien2-3 arbetsdagar
Bulgarien6-7 arbetsdagar  
Kroatien13-14 vardagar
Tjeckien3-4 arbetsdagar
Danmark4-5 arbetsdagar
Estland10-11 Arbetsdagar
Finland5-6 arbetsdagar
Frankrike3-4 arbetsdagar  
Tyskland3-4 arbetsdagar  
Ungern5-6 arbetsdagar  
Irland3-5 Arbetsdagar 
Italien4-5 arbetsdagar  
Lettland10-11 Arbetsdagar
Luxemburg3-4 arbetsdagar
Malta9-10 arbetsdagar
Nederländerna2-3 arbetsdagar  
Polen5-6 arbetsdagar  
Portugal5-6 arbetsdagar  
Rumänien5-6 arbetsdagar
Slovakien6-7 arbetsdagar  
Spanien5-6 arbetsdagar  
Sverige4-5 arbetsdagar  

Internationella beställningar (utanför eu)

Leveransmetoder för internationella länder är beroende av transportörerna och deras erbjudanden per land. Vissa länder kanske inte erbjuder alla leveranssätt. Första arbetsdagen börjar dagen efter avsändning.

Exakta fraktavgifter för ditt land kommer att visas vid kassan. Transittider som visas är en uppskattad tidsram som tillhandahålls av transportörerna själva och är inte en garanti för service.

Även om de flesta paket kommer till sin internationella destination inom 5 till 7 arbetsdagar, vänta upp till 37 arbetsdagar för leverans. 

Du är ansvarig för alla import-, tull- eller skatteavgifter som kan tas ut av ditt lands tull. Internationella paket kommer inte att betraktas som förlorade förrän 37 arbetsdagar efter det förväntade ankomstdatumet.

 

Vänligen notera: Internationella skadeståndsanspråk kan inte framställas förrän 37 arbetsdagar efter avsändningsdatum. Du kan använda en affärsdatum-kalkylator (t.ex denna webbplats) för att beräkna när din 37:e arbetsdag kommer att vara. Tyvärr kommer vår kundtjänst inte att kunna ge någon hjälp med förlorade eller försenade paket förrän detta datum har passerat.

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.