platshållare-skript-bild

artiklar 1-20 av 44

Ställ in stigande riktning
Sida
per sida

Zone3 är stolta över att vara en av de ledande triathlon varumärken i världen och etablerar sig som ett av de mest spännande och framåtsträvande varumärkena på marknaden. Med ett produktförst tillvägagångssätt har de kunnat bygga en filosofi som har hjälpt dem att uppnå industri hög recensioner baserade på hastighet, komfort, innovation och ibland viktigast av allt prisläge!

Deras första kollektion lanserades 2009 efter många års utveckling av elit idrottare vid Loughborough University som är en av de ledande idrottsforskningsanläggningarna i Europa! Sedan dess har deras sortiment fortsatt att växa alla aspekter av en triathletgarderob. Från våtdräkter och tri-accessoarer till badkläder och träningshjälpmedel Zone3 är ett märke som passar nybörjare hela vägen till proffs.

Zone3 har varit en organisk växande varumärke sedan dag ett. Varje år häller de tillbaka sina vinster företag att vidareutveckla sina produkter och investera i mer lager för att hålla jämna steg med den stigande efterfrågan. När du köper en Zone3 -produkt vet du att den är på väg någonstans uppskattad.

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.