platshållare-skript-bild

ZEAL·OUS / 'zeles / adj: Att förtäras av intensiv entusiasm eller iver. Inspirerad av ett aktivt intresse eller passion.

10 artiklar

Ställ in stigande riktning
per sida

Zealous Swimwear skapades med en dröm för att inspirera unga idrottare att uppnå det bästa de kan. Baserat i Queensland, Australien, har de utvecklat sitt unika varumärke med ett team av professionella australiska idrottare, designers och textilspecialister.

Med målet att spegla passion, driv och vilja inom deras simområde. Som varumärke strävar Zealous efter att tillhandahålla simkläder som inte bara gör det möjligt för idrottare att vara sig själva, utan även att känna sig bekväma i vad de bär. Försöker fånga storheten och självförtroendet med idrottare runt om i världen, genom att tillhandahålla aktiva baddräkter som är slitstarka, moderiktiga och ägda till 100 % av Australien!

Hur du tar hand om dina Zealous badkläder.

Förläng livslängden på dina Zealous Swimwear genom att följa denna skötselguide och läs alltid skötseletiketten inuti din baddräkt före användning. Efter dessa enkla steg bör din Zealous Swimsuit hålla i upp till 6 månader under intensiva träningsnivåer och cirka 12 månader vid låga till måttliga träningsnivåer. Det är ditt ansvar att ta hand om plagget på rätt sätt, om du gör detta garanterar du att du får ut det mesta av din nya Zealous -baddräkt.

  • Skölj din baddräkt efter varje användning och torka alltid bort från direkt solljus.
  • Lämna inte din kostym ihoprullad i din handduk
  • Handtvätt ofta i varmt tvålvatten
  • Lägg inte i blöt, maskintvätt, torktumla eller stryk
  • Undvik kontakt med ojämna ytor (poolkanter, dykbrädor, klädetiketter etc.
  • Placera inte din kostym i direkt kontakt med solskyddsmedel, falsk solbränna, bodylotion eller andra kemikalier eftersom de kan påverka tyget.
  • Knyt dragsnören endast i rosetter och undvik dubbelknutning.


© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.