platshållare-skript-bild

artiklar 1-20 av 242

Ställ in stigande riktning
per sida

TYR Badkläder

TYR badkläder är "alltid framme" enligt det amerikanska företagets slogan, och det är verkligen rimligt att säga att TYR baddräkter har bevisat sitt värde tillsammans med de bästa i världen.

Under de senaste 30 åren har det amerikanska företaget vuxit till att bli ett av de mest kända varumärkena inom sim- och triathlonscenen.

Populariteten för TYR performance badkläder kommer från varumärkets förmåga att kombinera högteknologiska och innovativa funktioner med slående iögonfallande mönster och design. TYR baddräkter driver dig inte bara att simma din bästa tid, de ser också till att du ser bra ut när du gör det.

TYR simdräkter och jammers använder den senaste hydrosfärteknologin som ser att vatten omger tyget istället för att mätta det. Detta resulterar i en lättare och snabbare tävlingsdräkt.

ProSwimwear är stolta över att vara en återförsäljare TYR badkläder i Storbritannien, med märket som blir otroligt populärt bland simmare - inte bara för de konkurrenskraftiga baddräkterna, utan också för det imponerande utbudet av tillbehör.

TYR -simväskor är ett av de måste-ha-prylar vid poolen, medan TYR glasögon håller på att bli ett populärt val bland tävlingssimmare på grund av deras låga profildesign och spegelglas.

TYR sortiment av badkläder slutar inte med poolen. Det är också en triathlonspecialist, med ett komplett urval av tri-våtdräkter av högsta kvalitet och tillbehör för öppet vatten.

Så besök ProSwimwear , din främsta TYR UK onlinebutik, och bli utrustad med allt du behöver för att producera dina bästa prestationer någonsin.

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.