platshållare-skript-bild

artiklar 1-19 av 115

Ställ in stigande riktning
per sida

ORCA VÅTDRÄKTER

Orca grundades i Nya Zeeland 1993 av Scott Unsworth och har under de senaste 25 åren designat och utvecklat en högpresterande kollektion av simvåtdräkter. Orca våtdräkter för män och kvinnor är känt för sin variation såväl som sin kvalitet, och erbjuder ett brett utbud av våtdräkter för att möta behoven hos alla individuella simstilar och budgetar. Oavsett om du funderar på att tävla i triathlon, Swimrun eller simning i öppet vatten, kommer vår omfattande kollektion av Orca våtdräkter att ha allt du behöver.

ORCA TRIATHLON VÅTDRÄKTER

Från nybörjare till expert, vi har Orca triathlon våtdräkter för varje kompetensnivå och budget. Orca stoltserar med sin triathlonvåtdräktsdesign för att vara "av triathleter, för triathleter". Med innovativ Orca -design är varje våtdräkt utrustad med Yamamoto högpresterande neopren, Hydrolite-paneler för snabb borttagning i övergångar och Infinity Skin-foder för större flexibilitet och mindre hudirritation

ORCA SWIMRUN VÅTDRÄKTER

Det finns också Orca våtdräkter för äventyrliga vilda simmare som letar efter en ny utmaning eller utforskar det öppna vattnet. Dessa högteknologiska utbud av Simrun våtdräkter är perfekta för idrottare som vill bemästra denna spännande nya sport.

ORCA ÖPPET VATTEN VÅTDRÄKTER

Ta dig an naturen med Orca öppet vatten våtdräkter, designad för uthållighet, flexibilitet och flytkraft. Känn dig säker på havet i en våtdräkt skapad med synlighet och värme i åtanke – tillräckligt för att klara alla förhållanden du möter.     

ORCA TILLBEHÖR

Förutom våra Orca våtdräkter för triathlon och swimrun hittar du en enorm samling av tillbehör inklusive övergångsryggsäckar, fenor och paddlar för din nästa öppetvattenutmaning. Behöver mer? Handla utbudet av Orca glasögon och badmössor för att slutföra din samling. 


© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.