Arena Cobra Swipe

5 Items

Per Sida
Stigande Ordning
 1. Arena Cobra Ultra Swipe Speilede Briller - Gul Kobber / Rosa

  Extrapris 575,00 kr Ordinarie pris 602,00 kr
  Quickview
 2. Arena Cobra Ultra Swipe Speilede Briller - Gul Kobber / Blå

  Extrapris 575,00 kr Ordinarie pris 602,00 kr
  Quickview
 3. Arena Cobra Ultra Swipe Mirrored Goggles - Yellow Copper / Black

  Extrapris 575,00 kr Ordinarie pris 602,00 kr
  Quickview
 4. Arena Cobra Ultra Swipe Mirrored Goggles - Silver / Gold

  Extrapris 575,00 kr Ordinarie pris 602,00 kr
  Quickview

5 Items

Per Sida
Stigande Ordning

ULTRA SWIPE RACINGSIMGLASÖGON

Arena Cobra Ultra Swipe går bortom alla gränser inom simglasögonsteknik genom att presentera det mest avancerade imskyddet någonsin! Ett av de vanligaste problemen bland simmare har nu lösts i och med Arenas innovativa design inom utbudet Ultra Swipe simglasögon.

Det Mest Avancerade Imskyddet Någonsin

Arena har genomfört strikta laboratorietest för att förbättra de redan existerande simglasögonen Cobra. Nu ger utbudet simglasögon från Ultra Swipe tydligare syn upp till 10 ggr längre under simningen. Den nya imskyddsteknologin har jämfört med andra märken en avancerad kemisk makeup som ytterligare stärker Arenas etablerade rykte om god kvalitet.

Aktiveras Med Ett Enkelt Svep

Andas? Slicka? Gnugga? Simmare har provat alla sorters tekniker för att få bor imma från simglasögonen! Linsen skadas vanligtvis efter en tid av för mycket gnuggning eftersom det skadar imskyddslagren. Cobra Ultra Swipe är dock först med att inkludera ”reaktiverings-teknik” på sina simglasögon. Detta innebär att du kan återställa den kemiska kompositionen hos simglasögonen med ett fingersvep och få en glasklar, perfekt bild för simning!

Cobra Ultra Swipe simglasögon är en del av Arenas fantastiska serie Powerskin, som  kompromissar med ett fantastiskt utbud racingsimkläder på elitnivå. Komplettera dina simglasögon med att hitta en perfekt racingdräkt hos ProSwimwear idag.

© 2020 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.