platshållare-skript-bild

artiklar 1-20 av 465

Ställ in stigande riktning
per sida

Arena Badkläder

Arena badkläder har varit synonymt med framgång ända sedan varumärket producerade sin första konkurrenskraftiga baddräkt för mer än 40 år sedan.

Badkläderssortimentet Arena har gått från klarhet till klarhet sedan de första Skinfit- skins lanserades 1973, och den har nu ett omfattande utbud av racing-, tränings- och fritidssimprodukter som passar simmare av alla förmågor.

Några av världens snabbaste simmare gör Arena -tävlingsdräkter och Arena -simdräkter till deras främsta val när de tränar eller tävlar. Nuvarande medlemmar i Team Arena inkluderar Sarah Sjöström, Cate Campbell, Kyle Chalmers och Katinka Hosszú, .

Högpresterande FINA-godkända racingbadkläder som Arena R-Evo One och den Arena Powerskin Carbon Flex kompletteras av toppklass Arena Cobra glasögon och annan Arena simutrustning för tävlingsföraren.

Arena tvådelad baddräkt är ett populärt val i damsortimentet, medan herrsortimentet har ett omfattande utbud av simshorts och jammers . En fullständig katalog över Arena simglasögon, kepsar, badväskor och träningshjälpmedel slutföra samlingen.

ProSwimwear är den ledande Arena butiken för badkläder i Storbritannien, med hundratals erbjudanden för Arena baddräkt och baddräkter. Bra priser garanteras!

Så om du letar efter en röd Arena baddräkt, eller i någon annan färg, kolla in vår webbutik. Köp din nya Arena simutrustning och börja njuta av kvaliteten och komforten redan idag.

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.