platshållare-skript-bild

OM AKRON

AKRON består av tre medlemmar, som alla är tidigare simmare i det italienska simlandslaget. Den mest framstående bland dem är utan tvekan Domenico Fioravanti. Han tog två guldmedaljer vid OS i Sydney 2000, och blev den första italienaren att säkra en guldmedalj i simning och en historisk pionjär som den första simmaren att uppnå guld på både 100 och 200 meter bröstsim på en enda tävling.

AKRON :s vägledande princip kretsar kring idrottare som stödjer andra idrottare. Faktum är att när företaget grundades 2005 var deras första produkt racingbaddräkten. Än i dag är deras Racing Research and Development-avdelning fortfarande varumärkets kärnfokus.

De kan vara ett medelstort företag, men deras ambitioner matchar en idrottares beslutsamhet. För att förverkliga dessa ambitioner har de försökt särskilja sig från multinationella konkurrenter genom att betona deras styrkor: orubbligt engagemang för kvalitet, exceptionell service, skräddarsydda lösningar och främja personliga relationer.

Avsevärda 70 % av AKRON produkter är noggrant tillverkade i Italien. Deras solida, tvåfärgade och trefärgade modeller står som våra flaggskepp, var och en omsorgsfullt handgjorda en efter en, genomsyrade av samma passion och engagemang som finns i en idrottsmans träning.

Även om de har övergått från sina roller som idrottare, förblir AKRON grundare anpassade till behoven hos nuvarande idrottare. Deras ovärderliga input fortsätter att vara drivkraften bakom AKRON produktinnovation.

artiklar 1-20 av 281

Ställ in stigande riktning
per sida
© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.