platshållare-skript-bild
  • I det här avsnittet hittar du badkläder för pojkar. Om du inte hittar din storlek, besök våra herravdelningar, där du hittar en rad andra storlekar.

artiklar 1-20 av 453

Ställ in stigande riktning
per sida

Vår pojkkollektion för fitnessbadkläder innehåller simning jammers, stammar, simma kalsonger och aquashorts i juniorstorlekar. Vi har massor av märken att erbjuda i vår fitnesssimavdelning för pojkar. Från välkända hushållsnamn som Speedo till några mindre kända men spektakulära kvalitetsmärken som du kanske inte har hört talas om förut, så börja med din shopping idag!

De flesta av pojkarnas simdräkter som du hittar i det här avsnittet är gjorda av Extra Life Lycra, ett material känt för en perfekt balans mellan komfort, passform och lång livslängd. Extra Life Lycra ger simmaren en mjuk och behaglig känsla mot huden. Den har högre stretchegenskaper än vissa andra material (som polyester), vilket ger dig en utmärkt passform för baddräkt och ett problemfritt bad. De flesta Extra Life Lycra-baddräkter för pojkar håller upp till 10 gånger längre än traditionell obehandlad Lycra. Om din pojke älskar att simma ofta, och även vill ha några av de snyggaste och roligaste designerna som finns, så är en baddräkt från denna sektion det perfekta valet för honom!

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.