platshållare-skript-bild

2 artiklar

Ställ in stigande riktning
per sida

"Drag Shorts" är ibland också kända som "Resistance Shorts". Dessa simträningsplagg är designade för att bäras över dina vanliga badkläder för att skapa extra drag/motstånd i vattnet. Eftersom dragshortsen skapar detta extra motstånd, tvingas simmaren arbeta hårdare för att röra sig framåt genom vattnet. Efter att shortsen tagits av och simmaren återgår till att simma i sin vanliga baddräkt känns det mycket lättare att röra sig genom vattnet. Det är denna process som hjälper till att bygga upp simmarens kraft i poolen.

Här på ProSwimwear har vi ett fantastiskt urval av dragshorts som passar din personliga smak. Det finns gott om vändbara motståndsshorts att erbjuda så att du får all glädje av två olika färger men du behöver bara köpa en baddräkt!

Vi har dragshorts från toppmärken inklusive Arena, Maru och Dolfin . Vi har till och med några intressanta varianter för styrketräning i poolen. den 'Dolfin Tightsär en twist på traditionella dragshorts. De sträcker sig hela vägen till fotleden, medan normala dragshorts vanligtvis stannar runt mitten av lårets höjd. De kommer också i en rad läckra färgglada mönster för att imponera på dina vänner vid ditt nästa träningspass!

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.