platshållare-skript-bild

artiklar 1-20 av 152

Ställ in stigande riktning
per sida

Badbyxor för pojkar är en av de mest populära stilarna för juniorbaddräkter. Trosor är generellt i klassisk " Speedo "-stil med ett högt rundat ben, minimal täckning och en invändig dragsko för att hålla allt säkert. Badbyxor anses nu vara den "traditionella" stilen av baddräkter för män och blev populära på 1960-talet och nådde globalt erkännande med "Speedoblev ett populärt namn.

Badbyxor är gjorda av en rad olika material inklusive standard Lycra, Xtra Life Lycra, PBT eller Polyester och vi erbjuder en rad stilar i varje typ av tyg. PBT/polyester är känt för att vara det materialet som håller längst, medan traditionell lycra är det mest bekväma och har den mest mångsidiga passformen. Om du letar efter en balans mellan komfort/mjuk känsla och en långvarig baddräkt är Xtra-Life-Lycra ett bra val för dig.

Vår design sträcker sig från seriösa tävlingssimbyxor, rakt igenom till de roligaste och mest färgstarka, knäppa simbyxor du kan tänka dig. Det finns något för alla smaker och plånböcker bland hundratals badbyxor för pojkar så vänta inte, börja shoppa idag!

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.