platshållare-skript-bild

Lära sig att simma

Ge dina barn möjlighet att bygga upp sitt vattenförtroende med vår omfattande Learn to Swim-kollektion. Vårt utbud av produkter har utformats noggrant för att ge en perfekt kickstart på dina små barns simresa. Från badblöjor och badkläder till simhjälpmedel och poolleksaker, vi har allt dina barn behöver för att dyka in i sina lektioner med entusiasm.

Utvecklingsstadier

Babys första steg i poolenBabys första steg i poolen

Vi är här för att stötta dig från ditt barns allra första tid i vattnet. Upptäck tips och utrustning du behöver för ditt barns första simtur.

Att lära sig simmaAtt lära sig simma

Nu när ditt barn är bekant med att vara i vattnet kommer de att börja lära sig simma. Upptäck tips och utrustning för att stödja dem här.

Bygga förtroende för poolenBygga förtroende för poolen

De simmar som en liten mästare! Vi är så stolta. Upptäck tips och utrustning för att bygga upp deras vattenförtroende ytterligare.

Badkläder och utrustning

Lära sig att simma

ProSwimwear brinner för allt som har med simning att göra, och vi vill dela vår kärlek till vattnet med så många nya simmare som möjligt.

Vi tror att du aldrig är för ung för att börja simma, och vi vill hjälpa familjer att introducera sina barn till vattnet på ett säkert sätt med vår Learn to Swim-kollektion.

Vårt enorma utbud av simhjälpmedel för småbarn och spädbarn har designats av simindustriexperter för att se till att ditt barns första steg i vattnet är så säkra, enkla och roliga som möjligt.

Säkerheten är av största vikt hos ProSwimwear och vi väljer bara ut de allra bästa simhjälpmedlen och produkterna i vårt Learn to Swim-sortiment.

Dessa simhjälpmedel och babysimtillbehör är inte bara roliga och praktiska för barnen, utan de är också säkra och pålitliga och ger trygghet för mamma och pappa också.

När du bläddrar i vår kompletta samling av simhjälpmedel för småbarn och bebisar, hittar du ett urval av flottörer och kickboards, armband och andra flythjälpmedel.

Vi har även plaskbollar, dykleksaker och andra roliga babysimtillbehör som hjälper ditt barn att bygga upp sitt självförtroende när de väl har lärt sig den livslånga simkunnigheten.

Välj från vårt stora utbud av simhjälpmedel för spädbarn idag, och se ditt barn lära sig simma med självförtroende och njutning.

© 2024 ProSwimwear ltd. Alla rättigheter förbehållna.