KONKURRANSE  |  FITNESS & LEISURE  |  TRIATHLON  |  SWIMRUN  |  OPEN WATER  |  NYBÖRJARE  |  GYM | SNORKELING | ANSIKTSMASKER

ProSwimwear Sverige

Vår ProSwimwear Sverige-butik förenar 25 andra internationella ProSwimwear-butiker som är förstahandsvalet för amatör- och elitsvimmare över hela världen.

ProSwimwear Sverige lanseras tillsammans med våra danska, finska och norska butiker. Det är en del av vårt uppdrag att få överföra vår oöverträffade simningskunskap och expertis till Skandinavien och Norden.

VD Anders Kloster är från Danmark och har arbetat och rest över hela regionen och är extremt passionerad om simning, såval som av sitt nordiska arv.

Inspirerat av våra nordiska simningsstjärnor som Jani Sievenen, Alexander Dale Oen och den otroliga Sarah Sjöström, vet Anders hur viktigt simning är i regionen, både som sport och som hobby.

Genom att öppna vår Sverige-butik är ProSwimwear nu bättre placerad än någonsin, så att vi kan dela med oss av vår rikedom av simningskunskap, samtidigt som vi erbjuder Europas största utbud av konkurrenskraftiga badkläder från över 50 stora varumärken, bland annat Speedo, Arena, TYR, FINIS, Jaked och Maru för att bara nämna ett fåtal.

Om ProSwimwear Ltd

ProSwimwear Ltd etablerades redan 2006 och är Europas största konkurrenskraftiga simklädesaffär och vi finns baserade i sydvästra Storbritanien

Vi har en stor variation av simkläder och accessoarer. Vårt uppdrag är att förse simmare med de verktyg de behöver för att kunna nå sina simningsmål, varesig de simmar för fitness, tävling eller bara för skojs skull!

Vi har nyligen lagt till en andra våning på vårt 12 000 kvadratmeter stora lager för att se till att dina favoritprodukter finns alltid finns på lager. Vi är dedikerade att göra vår onlinebutik till den bästa shoppingupplevelsen för simmare.


Tävling / Prestanda

Vårt utbud av tävlingsinriktade simkläder är så gott som bäst. Vi är stolta över att kunna säga att vi har det största utbudet och lagret för prestandasimskläder i Europa. Vi har de senaste tekniska dräkterna, simglasögon för racing och badmössor från världens bästa simklädesmärken, som dessutom anländer hos Oss före de flesta andra.


Fitness / Trning

Vi är här för att hjälpa fitness-simmare. Simning är, allvarligt talat, den bästa formen av träning! Så vi vill uppmuntra alla att driva sina intressen för aktiviteten, oavsett vilka mål de har.

För att hjälpa fitness-simmare, erbjuder vi fantastiska erbjudanden på simkläder som håller länge i livet, plus riktigt bra priser och ett stort utbud av utrustning och träningshjälpmedel.


Nybörjare / Simklubbar

Vi tilgodoser alla aspekter av dina barns utveckling när det kommer till simning; från första simtag till att gå med i sina första lokala simklubbar. Vi har all utrustning de kan tänkas behöva för varje steg i deras framstegskurva!


Våtdräkter / Triathlon / Swimrun

Här är vi angelägna om alla typer av simning och vi har stöttat triathlon och swimrun i åratal. Vi lagerför ett brett sortiment av våtdräkter, utrustning och kläder; allt till konkurrenskraftiga priser.

Hitta den perfekta våtdräkten för ditt nästa triathlon eller swimrun, hitta de senaste simglasögonen för öppet vatten och förbered dig själv med en ny triathlon-dräkt i våra triathlon-sektioner för kvinna och man.


Prata med oss

Om du hittat produkter som inte finns på vår webbsida, eller bara vill skicka oss ett meddelande, får du jättegärna höra av dig! Hör av dig till oss här via hjalp@proswimwear.se eller prata med oss på livechatten, så svarar vi så fort vi kan.

ProSwimwear Warehouse

ProSwimwear OfficesCustomer Services

ProSwimwear OfficeCustomer Services

ProSwimwear Warehouse 2Customer Services

ProSwimwear Warehouse

© 2021 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.